Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πάει και η δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία μέσα σε ένα μήνα. Λες να χρειαστεί να φτάσουμε τις 95, όπως στην γείτονα χώρα?

to: erapatras@freemail.gr

Με το να ανοίξει άμεσα η ερτ, επανερχόμενη στην πρότερη κατάστασή της, δεν αποτελεί νίκη. Ίσα-ίσα. Η νέα «δημόσια» «κρατική» ραδιοτηλεόραση που θα δημιουργηθεί θα είναι η φωνή της φασιστικής πραγματικότητας που ζούμε τα τελευταία χρόνια. Όχι πως δεν ήταν στο παρελθόν, αλλά έστω τότε, υπήρχαν και λίγοι που έδιναν λόγο ή αντιπροσώπευαν το δικαίωμα στην αντίθετη άποψη. 
Είστε ξεφτίλες ρε.
Ξεπουλήσατε τον τίμιο και αγνό αγώνα υπέρ του δικαίου, του λαού. 
Ξεπουλήσατε την ελπίδα των πάνω από 1000 ατόμων που εκφράστηκαν εδώ και έξι μέρες μέσω της δημόσιας συχνότητας και των χιλιάδων που είναι έτοιμοι να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους. 
Είστε πειθήνια ανθρωπάκια που εκτελείτε διαταγές των πουλημένων σωματείων σας. 
Είστε κι εσείς το ίδιο υπεύθυνοι για τις ζωές που χάθηκαν και την γενοκτονία που υφιστάμεθα όλοι εμείς που κατοικούμε σε τούτο τον τόπο.  
Εμείς  ήμασταν εδώ δίπλα σας τόσες μέρες να περιφρουρούμε το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου από Τρίκαλα μέχρι Μεσσηνία και από Πειραιά μέχρι Ζάκυνθο, αλλά και την αρχική σας τοποθέτηση οτι θα είστε ο καταλύτης της πανελλαδικής αφύπνισης και το κάστρο του αγώνα που δεν πρέπει να πέσει.
Ξεπουλήσατε κι εμάς.
Είστε άξιοι της τύχης που επιφυλάσσουν τα ντόπια και ξένα αφεντικά σας.
ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΛΙΓΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΦΤΑ ΜΕΡΕΣ.

ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου